Domein HOOGVELD

VZW Hoogveld is een jeugdverblijfcentrum binnen het kader van jeugd- en sociaal toerisme. Met z'n uniek Kasteel, de pittoreske Hoeve, het ruime Paviljoen, het verbouwde landhuis gelegen in een prachtige parkomgeving vormt Hoogveld de basis voor een geslaagd groepsverblijf nabij Brugge en de kust in West-Vlaanderen.

Huur lokalen

Wat?

In onze gebouwen hebben we verschillende lokalen, groot en klein die we graag openstellen voor verenigingen, scholen of bedrijven.  Dit kan voor een bijeenkomst, receptie, vergadering, bezinning, creatieve activiteit, enz.

We hebben grote praktische zalen waar tot 60 personen kunnen plaats nemen, maar ook kleinere of sfeervolle lokalen zoals de haardzaal van het kasteel (met open haard!) of onze polyvalente ruimte met houten vloer (ideaal voor dans of toneel). Daarnaast beschikken we ook over zolderlokalen met kussens, zetels of zitblokken of ruimtes naast een keuken waar kan gekookt worden.

Extra’s?

Bij huur van een lokaal kan u natuurlijk ook gebruik maken of vertoeven in ons prachtige domein en bos van Hoogveld.

Wij voorzien graag koffie, thee en water maar je kan zelf ook eten, picknick of drank meebrengen. In elk gebouw is er een koelkast om alles fris te houden en bij het onthaal kan je een beamer, scherm of flipchart huren.

Prijs?

De prijs voor een dag is 100 euro voor een lokaal, de polyvalente ruimte met houten vloer en mezzanine is 120 euro per dag. Prijzen voor kortere duur of meerdere dagen maken wij op aanvraag. Als een keuken ook nodig is, zal de prijs bijkomend aangepast worden. De energiekost wordt apart aangerekend volgens het effectieve verbruik en dit hangt natuurlijk af van de grootte van het lokaal en het seizoen, maar dit is meestal maar een relatief kleine meerprijs.

Neem contact met ons op mocht u vragen hebben of een voorstel!

Verhuur locklen